Tilbake til forsiden
Tilbake til avvik


Kontaktannonse

JEG VIL HA EN MANN

Mann ønskes snarest. Mine interesser er de samme som dine, for jeg er veldig fleksibel. Jeg bryr meg ikke om indre verdier eller penger (ytre verdier).

De eneste kravene jeg stiller til deg, er at du må smile ofte og snakke mye. Dessuten bør du ikke være allergisk mot katter. Men hvis du er det, kan jeg godt besøke deg den første tiden. Og hvis det er full klaff, kan jeg avlive kattene mine. Så fleksibel er nemlig jeg.

Du lurer kanskje på hvordan jeg ser ut. Men det behøver du ikke gjøre. Jeg kan farge håret, ta solarium, slanke meg, legge på meg, bruke platåsko eller parykk og støpe fast nye negler. Men jeg kommer ikke til å file tennene mine for din skyld. Så fleksibel er nemlig ikke jeg.

Ja. Da er det vel bare å ta pennen fatt og skrive noen ord om deg selv. Drit i å skrive om hjemmekos og rødvin og matlaging, for det hater jeg nesten mest av alt i hele verden. Hvis du er odelsgutt eller har båt eller noe sånt, behøver du ikke skrive det heller.

Men hvis du har noen spesielle preferanser som jeg bør vite om, kan du godt skrive det. Jeg tenker på preferanser av typen:
"må ha melk i teen" (negativt)
"hater fotball" (positivt)
"har ingen erfaring med håndjern - har aldri vært arrestert" (skremmende)
"hyggelige kvelder i sofaen med deg" (umulig. har ikke sofa).

Som sagt: Skriv, da vel. Alternativet er fryktelig passivt.
(Adressen ligger på forsiden)

fVekk herfra
Tilbake til forsiden